Otentic Logistics

Ondernemers / bedrijfsleven

Over Otentic Logistics

Het bedrijf is actief sinds 1980. Sinds 2009 opereren zij onder de naam Otentic Logistics. Ze zijn specialist in opslag en logistiek.

Kwaliteit waarborgen

Otentic Logistics is gespecialiseerd in opslag van vooral food, feed, chemische, farmaceutische en biologische producten. Deze producten vragen vaak een speciale behandeling. Hun opslagfaciliteiten bieden de juiste omgeving om de kwaliteit van goederen te waarborgen en het personeel zet zich volledig in voor een correcte verwerking van opdrachten.

Snel en milieuvriendelijk

Hun klanten zijn internationale handelshuizen, grondstoffenleveranciers en producenten van eindproducten. Dagelijks ervaren zij het belang van de strategische ligging van het bedrijf. Het stelt ze in staat om op een efficiënte, snelle en milieuvriendelijke manier hun goederen te importeren, door te voeren, op te slaan en te exporteren.

Balans

Otentic Logistics vindt het belangrijk dat klanten zich thuis voelen. Ze investeren in de relaties en leren ze goed kennen, zodat zij ze zo goed mogelijk kunnen adviseren. In het logo is het yin-yangsymbool verwerkt. Daarmee geven zij aan dat ze belang hechten aan balans. Hard werken combineren zij met ontspanning op zijn tijd.

De naam Otentic verwijst naar het Engelse woord voor ‘authentiek’. Ze voeren hun werk op authentieke wijze uit.

Over Otentic Logistics

https://www.otenticlogistics.nl/
Zeilmakerijweg 8 4906 CW Oosterhout

Matches

Bekijk matches van alle partners