Officevraagbaak

Ondernemers / bedrijfsleven

Over Officevraagbaak

Soms loop je tegen IT’ers aan die “het wel even voor je doen” en dan in zo’n razendsnel tempo dat je echt niet weet wat er net voor je ogen gebeurde. Zou het dan niet fijn zijn als er iemand is die Microsoft Office in begrijpelijke taal uitlegt? Geen vaktaal waarbij je regelmatig met je oren klappert. Gewoon een uitleg, dat je het daarna zelf ook kunt.

Noortje Kuhlman is jouw officevraagbaak. Geen vraag is haar te gek. Zij legt het desnoods op twintig verschillende manieren uit.

Afstand tot de arbeidsmarkt

De Officevraagbaak is gespecialiseerd in het trainen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar wat versta je onder die afstand?

  • Iemand die jarenlang perfect gefunctioneerd heeft als metselaar maar door een ongeval thuis is komen te zitten. Als metselaar komt hij nooit meer aan de bak, maar met een training in Microsoft Office zijn de kansen op de arbeidsmarkt ineens wel vergroot.
  • Vrouwen die jarenlang voor huis en familie gezorgd hebben maar nu geconfronteerd worden met het feit dat ze zelf de kost moeten gaan verdienen. Ze ervaren dat duwtje in de rug met een training in Word, Outlook en/of Excel als een weldaad.

Inleving

Noortje kruipt in de belevingswereld van de cursist. Bij iemand die een voetbalshirt als bureaublad heeft, gebruikt zij voorbeelden uit de voetbalwereld ook al betekent dat voor haar heel wat uitzoekwerk, omdat niets van voetballen weet. Een jonge vrouw die zelf gebakken koekjes meeneemt naar de training leert zij hoe ze haar recepten mooi kan weergeven en tegelijkertijd leert ze de beginselen van Word.

 

Over Officevraagbaak

https://officevraagbaak.nl/
Wijngaardstraat 1 4611 SR Bergen op Zoom

Matches

Bekijk matches van alle partners