Lindhout schilder- en vastgoedonderhoud

Ondernemers / bedrijfsleven

Over Lindhout schilder- en vastgoedonderhoud

Lindhout schilder- en vastgoedonderhoud is zeer ervaren. Wat in 1896 startte als een ambachtelijk schildersbedrijf, ontwikkelde zich in de laatste 126 jaar tot een vastgoed-onderhoudsbedrijf met gemiddeld 80 medewerkers. Werkzaamheden voor grote opdrachtgevers voeren zij uit binnen langlopende en resultaatgerichte contracten.

Hofleverancier

Op 25 juni 2021 ontvingen zij uit handen van burgemeester Frank Petter van de gemeente Bergen op Zoom bij Koninklijke Beschikking het predicaat Hofleverancier. Dit is voor hen dé bevestiging van hun jarenlange inzet, waarbij zij kwalitatief hoogwaardige werk­zaamheden verrichten en zij zich te allen tijde aan de wet- en regelgeving houden. Voor de aanvraag van het predicaat hebben zij uitgebreide gegevens aangedragen over de geschiedenis en hoe hun werkproces tot stand is gekomen. Deze volledige informatiestroom is door de provin­cie Noord-Brabant beoordeeld. Bovendien heeft de Arbeidsinspectie een diepgravend onderzoek gedaan naar de bedrijfsprocessen. Daarbij zijn ze zeer positief beoordeeld op o.a. de onderdelen klanttevre­denheid, innovatie, sociaal-maatschappelijk, duur­zaamheid en oog voor vakmanschap.

Certificaten

De onderneming heeft zich de afge­lopen decennia zowel technisch als maatschappelijk ontwikkeld. Als bewijs van daarvan dragen zij certi­ficaten die hun kwaliteit aantonen, waaronder ISO 9001, VCA**, procescertificaat BRL 5026, VGO-keur, politiekeurmerk PKVW en Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) Trede 3. Tevens zijn zij al 5 jaar in het bezit van De Groene Pluim en zijn zij in 2022 lid geworden van Samen in de Regio.

Over Lindhout schilder- en vastgoedonderhoud

https://www.lindhout.nl/
Ravelstraat 155 4601 ZA Bergen op Zoom

Matches

Bekijk matches van alle partners