IW Brabant-Zeeland

Onderwijsinstellingen

Over IW Brabant-Zeeland

‘Omdat Opleiden Werkt!’

Wij krijgen energie van het opleiden van jongeren, zowel dames en heren, voor de technische branche! Door goede persoonlijke begeleiding, het bieden van vertrouwen, maatwerk en kansen aan mensen die open staan voor techniek, zorgen wij ervoor dat ieder individu kan groeien en slagen. Wij gaan duurzame relaties aan met betrokken bedrijven in de technische branche. Hiermee garanderen wij voor zowel onze leerling-medewerkers als het bedrijf een sterke match!

Wij zijn een opleidingsbedrijf met zeven zelfstandig opererende regiobedrijven in Nederland. Onze focus ligt op het opleiden van jongeren, de om- en bijscholing van werknemers van bedrijven (via IW Contractonderwijs) én de flexibele arbeidspool van zij-instromers (via IW WorkForce). Wij bieden opleidingen en cursussen op het gebied van elektro-, installatie- en koudetechniek!

In de regio Brabant-Zeeland vindt het opleiden plaats op onze praktijklocaties Goes, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Den Bosch, Veldhoven en Veghel. Hierdoor is IW altijd dichtbij. Dichtbij onze leerlingen, dichtbij onze bedrijven en dichtbij wat er in de regio van Brabant-Zeeland speelt.

Over IW Brabant-Zeeland

https://iwnederland.nl/
Nobellaan 52 4622 AJ Bergen op Zoom

Matches

Bekijk matches van alle partners