Invision ICT

Ondernemers / bedrijfsleven

Over Invision ICT

Invision ICT is een betrokken en deskundige partner voor ICT-oplossingen. De mensen bij Invision ICT maken het verschil, zij vormen een bevlogen team dat bestaat uit gepassioneerde ICT-professionals.

Juiste oplossing

Natuurlijk wil je een ICT-omgeving waar medewerkers, partners en relaties veilig kunnen samenwerken. Snelle toegang tot applicaties en informatie vanaf ieder device. Voor iedere omgeving en organisatie biedt Invision ICT de juiste oplossing.

Speerpunten

Ze zijn cloud minded-specialisten op het gebied van cybersecurity, databeveiliging en disaster recovery-oplossingen. Speerpunten van hun ICT-adviezen zijn continuïteit, bescherming van data en het ontzorgen van de gebruikers.

Beste match

Ze kijken voor elke organisatie wat de beste match is. Met support en beheer op afstand, 24×7 een stand-by team (voor zowel remote als op locatie) en bovenal super klantgericht-denken bieden ze complete ontzorging voor elke ICT omgeving.

Uitdaging en afwisseling

Ook als aantrekkelijke werkgever in de regio wil Invision ICT vooroplopen. Uiteraard door uitdaging en afwisseling te bieden in werkzaamheden of werkomgeving. Daarnaast als team: mensen die voor elkaar klaar staan. Zakelijk en persoonlijk. Ze bieden hun medewerkers ruimte en middelen om zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontplooien.

Persoonlijk plan

Werkgeluk is voor iedereen anders en iedereen heeft verschillende passies, talenten en wensen. Daarnaar zijn zij op zoek en waarderen ieder individu. Daarom is er voor iedereen een persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan. Met coaching en begeleiding werken ze naar gezamenlijke successen en belonen ieder bereikt ontwikkeldoel.

Partner in digitalisering

Invision ICT maakt onderdeel uit van een groep bedrijven die aanvullende dienstverlening leveren en versterkend werken. Zo bieden ze organisaties een totaalpakket in de ICT en digitalisering:

  • Cloud4sure: Clouddiensten
  • Be-Better: Innovatieve blockchain oplossingen voor de zorgketen en gemeenten
  • Fastware: Websites, webshops en webapplicaties
  • Staff4u: ICT-detachering
  • NXLease: Financiering voor ICT-projecten

Over Invision ICT

https://www.invision-ict.nl/
Auvergnestraat 4 4611 LN Bergen op Zoom

Matches

Bekijk matches van alle partners