Fitfabriek

Ondernemers / bedrijfsleven

Over F!tFabriek

De F!tfabriek is een organisatie die zich bezig houdt met sporten, bewegen en gezonde voeding in Bergen op Zoom. Dit doen zij door middel van verschillende projecten:

  • Life Goals: Life Goals Bergen op Zoom wil bijdragen aan een stad waarin niemand buitenspel staat en met de kracht van sport weer iedereen mee laten doen.
  • Smaaklessen: op diverse basisscholen in de gemeente Bergen op Zoom geven zij smaaklessen met als doel het vergroten van de kennis over voeding bij kinderen. Zij geven deze lessen op een interactieve manier en hiermee leren de kinderen nieuwe dingen ontdekken.
  • Sjors Sportief: het sportstimuleringsproject genaamd Sjors Sportief geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse sporten, zonder direct lid te hoeven worden. Alle verenigingen/sportaanbieders krijgen de mogelijk om hun naschoolse activiteit te promoten in het Sjors Sportief boekje, waarop kinderen vervolgens kunnen gaan inschrijven.
  • Set Your Life Goals: speciaal voor jongeren van 14 tot 22 jaar die van sport houden, hun talenten willen ontdekken en ontwikkelen, en nieuwe mensen willen leren kennen. Samen met leeftijdsgenoten gaan zij aan de slag met persoonlijke doelen tijdens sport, spel en een aantal clinics.

Over Fitfabriek

https://www.fitfabriekboz.nl/
De Boulevard Noord 45 4617 HD Bergen op Zoom

Waarderingslabel

43

Matches

Bekijk matches van alle partners