CVT & Co

Ondernemers / bedrijfsleven

Ciska is zelfstandig ondernemer en werkt als gedrags- en communicatietrainer, jeugd- en gezinsprofessional en provocatief coach binnen haar twee bedrijven:

  1. CVT & Co: een praktijk gericht op ondersteuning aan jeugdigen op het gebied van agressie, pesten en het vergroten van zelfvertrouwen en persoonlijke weerbaarheid. De praktijk is gecontracteerd jeugdzorgaanbieder voor 9 gemeenten in de provincie West-Brabant-West. Zodoende kan CVT & Co met vergoeding vanuit de jeugdwet ‘niet toegankelijke Laagcomplexe zorg’ bieden aan jeugdigen tot 18 jaar. CVT & Co maakt deel uit van multidisciplinair centrum VANG! Dit is de verzamelnaam voor specialistische zorg aan jeugdigen. Doordat zij interdisciplinair werken, zijn ze in staat effectief zorg te verlenen door gebruik te maken van elkaars expertise, eventuele samenwerking en/of doorverwijzing.
  2. De GedragsAcademie: gespecialiseerd in het geven van bedrijfstraining en coaching op het gebied van agressie, pesten (Mobbing), conflicten, communicatie en het vergroten van persoonlijke weerbaarheid. Dit verzorgen zij binnen de publieke sector, het onderwijs en het bedrijfsleven. Ciska is ISO-gecertificeerd voor de agressie trainingen en beschikt over een team van trainers en trainingsacteurs die allen geschoold zijn op gebied van (grensoverschrijdend) gedrag en communicatie.

Bekijk de video waarin Ciska zich voorstelt:

Over CVT & Co

https://cvt-co.nl/
Vang 5 4661 TX Halsteren

Waarderingslabel

1