Creative ARt WorX

Ondernemers / bedrijfsleven

Anouk Roedelof raakte op haar zesde besmet met het ‘dansvirus’. In September 2014 trok zij de stoute (dans)schoenen aan en richtte haar bedrijf Creative ARt WorX op.

Inmiddels heeft zij ruim 15 jaar ervaring als dansdocente, waarvan de laatste 3 in haar eigen gezellige dansschool. Sindsdien is het voor haar elke dag nog steeds een feestje om jong en oud(er) te mogen motiveren en enthousiasmeren om te bewegen! De dansschool is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en waar naast de danslessen fijne vriendschappen ontstaan.

Daarnaast is de ruimte door de huiselijke uitstraling ook prima geschikt voor een bijeenkomst of vergadering voor kleinere groepen. Behalve dansen vindt Anouk het ook erg leuk om met grime en make-up bezig te zijn. Je kunt o.a. bij haar terecht voor danslessen in diverse stijlen, het organiseren van dans-optredens, op maat gemaakte openingsdansen voor bijvoorbeeld bruidsparen of bedrijven en diverse workshops en thema-kinderfeestjes. Deze veelzijdige combinatie en het persoonlijke contact met mensen is voor Anouk de perfecte energy boost!

Bekijk de video waarin Anouk zich voorstelt:

Over Creative ARt WorX

http://www.creativeartworx.nl/
Keldermanslaan 5a 4611 AL Bergen op Zoom