Business Provit

Ondernemers / bedrijfsleven

Over Business Provit

Business Provit begeleidt organisaties die zien en voelen dat het anders moet, anders kan. Organisaties die inzien dat focus op geld en winstmaximalisatie niet langer werkt, die zien dat er echt meer nodig is. Om als organisatie in de toekomst relevant en aantrekkelijk te blijven, is het noodzakelijk dat je met je bedrijf balans in waarde creëert op drie vlakken:
* Zakelijke waarde, winst
* Persoonlijke waarde, werkgeluk
* Maatschappelijke waarde, zowel sociaal als ecologisch

Meer betekenis en menselijkheid in organisatie dus! Om dit voor elkaar te krijgen is vaak een transitie nodig. Dat gaat verder dan een veranderproces, omdat je vanuit een fundamenteel ander verhaal gaat werken. Dat vraagt moed, lef en doorzettingsvermogen. Het is een complex proces, dat zich afspeelt, terwijl je bedrijf gewoon verder draait. Dat is de reden dat Ingrid Zijlmans van Business Provit met veel plezier dit soort transities begeleidt, zodat jij met je bedrijf of team anders verder kunt!

Ingrid zet haar kennis en ervaring als bedrijfskundig manager, Vitaloog® en zakelijk bankier, samen met haar grote sociaal maatschappelijke hart, graag in om anderen verder te helpen! Ingrid gaat graag vrijblijvend in gesprek om te horen wat jou bezighoudt.

Over Business Provit

https://businessprovit.nl/
Streek 19 4876 AT Etten-Leur