Partner worden?

Meer informatie over hoe je dat doet

In de huidige samenleving is maatschappelijke betrokkenheid steeds meer een voorwaarde om toekomstbestendig te zijn. Partners kunnen via het netwerk van Samen in de Regio elke dag een bijdrage leveren aan innovatieve en waardevolle verbindingen in de regio. Wij kunnen je bijstaan in de uitvoer van deze betekenisvolle (nieuwe) koers van je organisatie.

Diversiteit van het netwerk

De partners van Samen in de Regio zijn ondernemers, organisaties met een maatschappelijk karakter, onderwijs (basis, middelbaar en MBO) en overheid. Het is een groot en divers netwerk van ruim 160 partners. Deel uitmaken van ons netwerk, verruimt je blik en vergroot je creativiteit. Doordat verschillende sectoren onderling samenwerken, worden bestaande problemen snel opgelost en biedt het iedereen nieuwe kansen. Dit maakt ons uniek!

Waarom partner worden?

• Je sluit aan bij hét netwerk voor maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio
• Je ervaart de voldoening en de waarde van een betekenisvolle samenwerking
• Je ontvangt advies en ondersteuning bij maatschappelijk betrokken ondernemen
• Je krijgt gratis publiciteit voor je maatschappelijke bijdrage in de regio
• Je krijgt toegang tot exclusieve netwerkevenementen en kennisworkshops
• Je profiteert van onze kennis van het maatschappelijke veld en bedrijfsleven in de regio
• Je ontvangt 4 à 6 keer per jaar onze digitale nieuwsbrief met inspiratie en tips over maatschappelijk betrokken ondernemen

Hoe word je partner?
Samen in de Regio werkt zonder winstoogmerk, maar is wel kostendekkend. Als partner ga je een lidmaatschap aan dat is afgestemd op jouw organisatie. Wij kijken naar het type organisatie en aantal medewerkers. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden van een partnerschap graag met je door. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 047 30 11 of per mail via info@sameninderegio.nl.