Pak je stoel op!

5 september 2018

Match

Ze lieten ons aan het einde van het seizoen weten, dat ze 10 tafels en 60 stoelen in de aanbieding hebben. Op de locatie aan de Drebbelstraat van het Werkcentrum Brabantse Wal, partner van Samenin de Regio zitten ze zonder tafels sinds een van de gebruikers van het pand is vertrokken.

Van het aanbod van SC Welberg maakten zij dankbaar gebruik. De centrale ruimte aan de Drebbelstraat is weer voorzien van mooie sets tafels en stoelen. En dat komt goed van pas, omdat deze ruimte regelmatig ingezet wordt om groepen mensen te ontvangen. Bijvoorbeeld bij een evenement van Samen in de Regio waarvoor zij haar partners uitnodigt.

De Kringloper verzorgde het transport van het meubilair. Pak je stoel op en wandel, zo gemakkelijk ging het niet. Het was een flinke klus waar de mannen van de Kringloper hun handen vol aan hadden. Maar, het resultaat mag er wezen! Bedankt mannen namens het Werkcentrum Brabantse Wal.

En van het een komt het ander. De stoelen die ‘tafel-loos’ waren op de Drebbelstraat zijn beschikbaar gekomen voor de Kringloper. In de verkoop!