Over ons

Verbinden en samenwerken zit in onze genen. En we zien wat voor moois dat oplevert. Elke dag opnieuw. We zijn met veel enthousiasme de intermediair in maatschappelijke betrokkenheid in West-Brabant West. Voor toegewijde ondernemers, maatschappelijke organisaties, overheid, zorg en onderwijs. Zij zijn onze partners die zich actief en met bezieling inzetten voor de regio.

Samen van betekenis zijn

Onze partners hebben elkaar helemaal gevonden. Bij Samen in de Regio geloven we in het betekenisvol ondernemerschap. Het gaat om een gezonde balans tussen geld verdienen en maatschappelijke problemen oplossen. Het streven naar welzijn (kwaliteit van leven) en welbevinden (individueel geluk) wordt net zo belangrijk als het streven naar welvaart.

Fijn leven, wonen en werken

Die gezonde balans creëren we niet voor de bühne. We doen het omdat we het willen. Iedereen is erbij gebaat dat we de lokale economie versterken, onze voetafdruk verkleinen en zorgen voor korte, directe verbindingen. Maatschappelijke betrokkenheid en samen van betekenis zijn zorgt voor een regio waarin het fijn leven, wonen en werken is.

Partners met elkaar verbinden

We verbinden onze partners tijdens onze evenementen. Maar ook door actieve inzet op maatschappelijke thema’s, zoals arbeidsparticipatie, taal en de betekeniseconomie. Kennis, helpende handjes en materialen worden met grote regelmaat uitgewisseld en partners zetten zich gezamenlijk in voor projecten. Deze matches leiden tot duurzame samenwerkingen.

Trots op wat partners samen bereiken

We zijn trots op wat partners samen bereiken. En we laten graag zien hoe betrokken ondernemen waarde toevoegt aan de dagelijkse werkzaamheden. Medewerkers werken graag bij bedrijven of organisaties die iets extra’s doen voor de wereld. Hun verhalen lees je terug in onze rubriek Partner in de Spotlight. Hierbij benutten we al onze kanalen en media.

Kijk in onze jaarverslagen hoe we dat deden.

Wil jij van betekenis zijn?

Sluit je dan aan. Samen zetten we ons in voor een vitale regio. Voor nu en de toekomst!

Hoe je partner wordt, vind je hier.

 

Samen in de Regio in 3 minuten