Over ons

Verbinden en samenwerken. Het zit in onze genen en elke dag zien we wat voor moois het oplevert. We vervullen graag een spilfunctie, waarbij we onze partners actief betrekken en ze zowel inspireren als motiveren. Zo brengen wij betrokken ondernemers, maatschappelijke organisaties, overheid, zorg en onderwijs bij elkaar. We hebben het altijd over de 4 O’s.

Al die partners kunnen verrassend veel voor elkaar betekenen. Ook met gesloten beurzen! Kennis, helpende handjes en materialen worden uitgewisseld. Het gaat altijd om tweerichtingsverkeer. Iedere organisatie doet iets terug in ruil voor ondersteuning en hulp. Natuurlijk denken wij daar graag in mee.  We hebben het dan over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Belangrijk is wel, dat de partners elkaar leren kennen. Dat gebeurt op onze evenementen. De samenwerkingen noemen we matches. Die matches geven veel voldoening aan de betrokken partners. En dat kan ook niet anders. Van aandacht geven en krijgen word je gelukkig.

En wat ons betreft blijft het daar niet bij. We geven ook bekendheid aan die matches. We zijn namelijk iedere keer opnieuw trots op wat partners samen bereiken. En we laten graag zien hoe betrokken ondernemen een nieuwe dimensie geeft aan je dagelijkse werkzaamheden. Medewerkers werken graag bij bedrijven of organisaties die iets extra’s doen voor de wereld om hen heen. Om dat verhaal te vertellen, zetten wij graag al onze beschikbare kanalen en media in.

Samen in de Regio Jaarverslag 2019

Samen in de Regio in 3 minuten