Oproep zorgmedewerkers van S&L Zorg

30 maart 2020

Match

In ‘normale tijden’ is het niet aan de orde, nu de nood aan personeel in de zorg hoog is, gaat het soms anders. Zo vroeg S&L Zorg aan Samen in de Regio om een oproep naar zorgmedewerkers ook te delen via onze social media kanalen. Natuurlijk willen wij zichtbaarheid geven aan deze oproep.

Van Rosemarie van Merode, adviseur arbeidsmarkt bij S&L Zorg, hoorden we enkele dagen later, dat hun uiterst intensieve zoektocht resultaat had. Wie weet hebben we daar met Samen in de Regio een klein steentje aan bij kunnen dragen, daar doen we het voor.

“We hebben veel reacties gekregen. Er zijn drie oud-medewerkers en één gepensioneerde medewerker die bereid zijn ons te komen ondersteunen in nood. Ook twee fysiotherapeuten die momenteel komen ons helpen. Zij worden nu ingewerkt. En dan zijn er zes mensen die ooit in de zorg hebben gewerkt, en nu iets anders doen. Zij zitten momenteel thuis vanwege de coronamaatregelen en willen graag tijdelijk aan de slag. We zijn erg blij met dit resultaat. We blijven positief. Via filmpjes en foto’s zien we dat onze medewerkers het met de cliënten gezellig en leuk maken op de woningen.”

Geïnteresseerden kunnen nog altijd contact opnemen met Rosemarie van Merode via 06-13480530 of via r.v.merode@slzorg.nl.