Nu weten we het zeker: onze partners zijn beter in spelling DAN anderen

7 juni 2021

Match

“Hallo, gefeliciteerd met jullie 10-jarig jubileum. Omdat jullie jarig zijn, geven we een cadeau waar jullie en alle partners uit het netwerk gebruik van mogen maken.” Wat een verrassing was dat toen  Li-ja Termijn van EBC Talen belde naar Samen in de Regio. Op 8 en 15 april organiseerden zij voor het netwerk een online workshop ‘Correct Schrijven’. Voor ieder die de puntjes op de i wilde zetten.

Terug in de schoolbanken

Gebruik je ‘als’ of ‘dan’, ‘hen’ of ‘hun’ en ook voor andere lastige spelling- of stijlkwesties draaien de deelnemers voortaan hun hand niet meer om. Het waren twee heel interactieve bijeenkomsten. Het voelde als ‘terug in de schoolbanken’ met een dictee! Maar dan niet omdat het moet, maar omdat het kon. En dat maakt het heel anders. Met een groep van bijna 25 deelnemers gingen we aan de slag. De workshopleider kon na afloop rekenen op een dikke pluim. Het was heel zinvol en alles waar je wel eens over twijfelt kwam voorbij!

Een waardevol cadeau

Jammer genoeg hebben we het feestje niet kunnen vieren met taart tijdens deze workshop. Dat komt nog wel! Wel willen we EBC Talen ontzettend bedanken voor dit leerzame en waardevolle cadeau! Dat doen we ook namens de deelnemers van onze partners die erbij waren, WijZijn Traverse Groep, Cargill, gemeente Steenbergen, gemeente Bergen op Zoom, CVT & Co, VIV, Pion Horeca en Promotie, Curio, Rabobank, SDW, Ricoh en Zorghoeve Kakelbont.