Nieuwe partners, nieuwe buddy’s

9 juni 2022

Match

Een mooie eerste kennismaking was het! Partners ontdekten het vernieuwde bereik van ons netwerk tijdens de kick-off in Roosendaal op 10 maart 2022. Op die avond werd door een aantal partners gelijk al mooie plannen gesmeed. Deze match is een van de resultaten van die nieuwe verbindingen.

Een mooi initiatief

Mandy Godschalk van doorZICHT coaching en training: “Het is alweer even geleden dat ik kennis maakte met Maartje Verberk van BuddyLink. Tijdens de bijeenkomst in Roosendaal vertelde zij me over zij met hun project kans-zoekende buddy’s koppelen aan kans-biedende buddy’s. Een mooi initiatief. Niet iedereen krijgt immers dezelfde kansen in het leven.”

Van betekenis zijn

Mandy was direct geïnteresseerd in het BuddyLink-project van kersverse partner WijZijn Traverse Groep Roosendaal. Ze maakte kennis met projectleider Danny Garland en was definitief ‘om’. “Ik wil graag van betekenis zijn voor een ander,” benadrukt Mandy haar keuze.

Verbinding maken

Inmiddels zijn de eerste opleidingsdagen van ‘Meester in empowerment’ achter de rug. De opleiding vindt plaats bij Armentekort in Antwerpen. Mandy: “Als kans-biedende buddy’s hebben we inzicht gekregen in de wereld en de beleving van kans-zoekenden. We leren hoe we vertrouwen opbouwen, hoe we verbinding maken met de ander, én met onszelf. En hoe we het verschil kunnen maken, door er ‘gewoon’ te zijn.”

Twee buddy’s in één klap

Volgende week staat een eerste kennismaking met een mogelijke buddy gepland. “Ik heb er reuze zin in. En het leuke is, ik doe het niet alleen. Mijn man heeft zich ook spontaan aangemeld als buddy. Twee vliegen, eh buddy’s in een klap!”