Niet binnen kijken maar binnen vliegen

15 oktober 2020

Actueel

Helikopters en F-16’s bekijken op Vliegbasis Woensdrecht. Dat is een unieke kans. Vliegbasis Woensdrecht, Main Support Base, kon op veel belangstelling rekenen in de week van Kijk Binnen Bij Bedrijven. Het was niet alleen kijken. Ook was het de kans om alles te weten te komen over de technische beroepen op de vliegbasis: vliegtuigonderhoudsmonteur, vliegtuigplaatwerker, Avionica-monteur, gasturbines of wapentechniek bij de Koninklijke Luchtmacht.

Veel vragen levert goede interactie
“We vinden het belangrijk dat de mensen hier meteen hun vragen kunnen stellen en we hebben genoeg ambassadeurs van de vliegbasis die de vragen willen beantwoorden. Dat levert hele goede interactie op en alles gaat nog meer tot de verbeelding spreken bij de bezoekers”, zo vertelt Alina Kuijpers, Hoofd Bureau Arbeidsbenadering van de vliegbasis.

Aan de slag als burger of als militair
Burgers en militairen werken op de vliegbasis Woensdrecht. Wat betekent het om als militair te werken op de vliegbasis. Daar vertelde sergeant Wietse nog over. Zo krijg je in korte tijd een heel compleet beeld over werken bij Vliegbasis Woensdrecht. Dat is handig als je je oriënteert op je studiekeuze of ven plan bent te beginnen aan een omscholing. En dat is precies waar Kijk Binnen Bij Bedrijven voor bedoeld is!

Compliment aan het team van Vliegbasis Woensdrecht wat dit bijzonder waardevolle programma organiseerde.