Netwerkkabel als directe lijn naar werk

29 april 2021

Match

Corina Winckler kwam een aantal jaar geleden terecht bij Werkcentrum Brabantse Wal en tijdens trainingen en workshops ontmoetten wij haar. Ze voerde een aantal goede gesprekken over wat zij zocht in een toekomstige baan. Zij en het Werkcentrum hielden contact en zodra ze een baan vonden die bij haar paste, namen zij contact op.

Van opgeven geen sprake

Helaas lukte het maar niet om aangenomen te worden of Corina voldeed net niet aan het functieprofiel. Maar van opgeven was geen sprake! Onlangs deed zich weer een mooie kans voor, een baan die heel erg bij haar paste.

Geen kink in de kabel

Corina: “Bijna was dit weer niet doorgegaan, omdat ik niet beschikte over een tien meter lange netwerkkabel.” Deze kabel was erg belangrijk voor het bedrijf waarbij zij solliciteerde, omdat een vaste lijn veiliger werkt. Ze nam contact op met het Werkcentrum, om te laten weten dat ze helaas niet kon voldoen aan de gestelde eis en vroeg of zij wellicht een oplossing wisten.

Het Werkcentrum nam contact op met Samen in de Regio, die bij Deltacom een lange netwerkkabel kon lenen. Afgelopen maandag, op 26 april, kon Corina aan haar – al is het een tijdelijke – baan beginnen. “Ik ben iedereen heel dankbaar en ga vol goede moed aan de slag!”