Mooie klik en blik op de toekomst

2 december 2022

Match

Tijdens een van de digitale bijeenkomsten na afloop van de Purpose Colleges eind 2020, begin 2021, spraken Bianca van de Waart van Klaver4 en Wouter Melkert van Plek voor Gesprek elkaar. Ze bleken een mooie klik te hebben.

Samen verder

Ze raakten in gesprek over perspectief en hoe belangrijk dat is in ieders leven, op welk gebied dan ook. Omdat het gemeenschappelijk doel van Klaver4 het creëren van perspectief is en Wouter zich bezighoudt met bezield leiderschap, spraken ze af om hierover samen verder te denken.

Met bezieling

Wouter Melkert, die naast zijn Plek voor Gesprek ook bekend is onder De Bedrijfsbrandweer, kwam voor een training Bezield Leiderschap aan het management team. Al gauw bleek dat er ruimte en vraag was naar meer. Door de komst van nieuwe mensen binnen de organisatie van Klaver4 ontstond de behoefte om deze ‘bezieling’ wat breder te trekken.

Perspectief centraal

Bianca: “Wij hebben met elkaar afgesproken om bij Klaver4 steeds ‘het creëren van perspectief’ centraal te zetten in alles wat we doen. Dit zijn we nu verder aan het uitwerken en uiteindelijk zullen we het doorvoeren in de gehele organisatie.”