Lyfter helpt RKSV Halsteren met nieuwe website

21 september 2021

Match

De webbouwers van Lyfter denken graag mee met hun opdrachtgevers. Een nieuwe website dat is de wens, maar hoe moet die eruit zien en wat moet ‘ie kunnen? Voor voetbalclub RKSV Halsteren is het vooral fijn dat hun website gemakkelijk te beheren is en dat er leuke nieuwtjes op gedeeld kunnen worden.

Mooi dat het er is

Eric Verheijen, Jedi Grand Master van Lyfter: “Wij hebben dit project succesvol afgerond. We hebben namelijk een heel mooie site opgeleverd! In de kantine draait ook nog een narrowcasting, een interactief scherm om nieuws of boodschappen op te publiceren. Niet dat heel veel mensen dit zien deze tijd, maar het is toch mooi dat het er is.”

Niet te missen

Een nieuwe site met extra’s kan best kostbaar zijn, maar de heren van Lyfter zijn creatief én denken graag in andere oplossingen dan alleen in geld. Eric: “In ruil voor onze inzet hebben we een prachtig sponsorpakket gekregen. Zo zijn we goed zichtbaar langs het veld. Niet te missen!”

Zo zie je maar dat je ook met gesloten beurzen veel voor elkaar kunt betekenen. Wij zijn trots dat deze samenwerkingen binnen ons netwerk mogelijk zijn en spontaan ontstaan en met ons worden gedeeld.