Leuk werk voor Linked by ME!

13 oktober 2022

Match

Niet alleen Marion Elich, eigenaar van Linked by ME, ook de jongeren en jongvolwassenen aan wie zij begeleiding biedt, voelen zich thuis in het netwerk van Samen in de Regio. Zij ontdekken via de rubriek ‘Vraag en Aanbod’ op de website o.a. klussen voor dagbesteding. Zo doen zij een klus voor WVS Schoonmaak en Marion heeft binnenkort een gesprek met een leerling van MollerJuvenaat voor het project ‘Meet the professional’ van de Rotary.

Werken bij tanteLouise

En onlangs waren jongeren van Linked by ME te vinden voor een klus bij tanteLouise. Voor het inpakken van maar liefst tweeduizend goodie bags was tante op zoek naar extra handjes. In de week van de mondzorg heeft de mondzorgconsulente bij tanteLouise een activiteit en voorlichting georganiseerd. Linked by ME vulde de goodie bag met in ieder geval een tandenborstel en tandpasta. “We kregen zelf ook nog een cadeau, een mok die gevuld was met kleine cadeautjes. Dat vond ik heel leuk”, vertelt een van de inpakkers.

Pietepeuterig en uitdagend

“De variatie in het aanbod dat we tegenkomen bij Samen in de Regio komt goed van pas. Voor de een past bijvoorbeeld het pietepeuterige werkje om het WVS-logo van werkbroeken te pulken, die daarna op andere plekken weer als werkkleding gedragen kunnen worden. Voor anderen is het juist een uitdaging om op pad te gaan en een andere omgeving te ervaren, zoals bij tanteLouise.”