Lekkere muffins voor onze zorgpartners

21 december 2021

Actueel

Iets ontvangen is fijn, maar iets geven, is eigenlijk veel leuker! Daarom stonden wij op maandag 20 en dinsdag 21 december met veel plezier klaar om 8.000 muffins uit te delen aan onze partners in de zorg.

 

Bijzondere momenten speciaal maken

Vorig jaar mochten we door het faillissement van Maître Paul via partnerorganisatie Betrokken Ondernemers Breda 8.000 taarten en taartjes uitdelen. Met deze mooie herinnering en de naderende feestdagen zijn we gaan nadenken over een nieuwe actie. Dawn Foods uit Steenbergen was gelijk enthousiast! “We geven van alles wat: vanille, chocola en bosbessen!”

Logistieke uitdaging

Met deze toezegging begon de logistieke uitdaging, want hoe zorg je ervoor dat alle partners die muffins willen hebben, deze ook krijgen? Vorig jaar zijn we zelf gaan rijden, maar dit jaar zijn kwamen de zorgpartners naar ons toe.

Een vriendelijke chauffeur van Mepavex stond al vroeg klaar met een koelwagen om de muffins bij ons te bezorgen. Hierna reed hij naar tanteLouise voor een grote levering. Via afgeblokte tijdsvakken op twee dagen, kwamen de partners naar de Rooseveltlaan.

Persoonlijk groet

Bij het uitdelen van de muffins ontving een aantal partners een stapeltje kaarten om aan eenzame ouderen en kwetsbare gezinnen te geven. Deze kaarten zijn gemaakt door Hotel La Pucelle op initiatief van de Young Active Locals (YAL). Samen met diverse bedrijven en scholen werden deze kaarten voorzien van een persoonlijke groet. “Mooi om zo iets extra’s te kunnen doen!”, zegt Ilias Ahajaj van YAL.

Positieve reacties

Het was zo leuk om al die positieve reacties te ontvangen! Een van de ontvangers voegt eraan toe: “Wij zijn zo blij dat we hier al dat lekkers mogen komen halen. Geweldig deze actie! Helemaal na het vervelende nieuws van weer een lockdown kunnen onze cliënten dit heel erg waarderen!”

In het nieuws

Lees hier het bericht in BN De Stem.

En bekijk het nieuwsitem dat ZuidWest TV – Update maakte: