Lekkere! koffie verbindt

8 juli 2020

Match

“Welkom! Wil je koffie?”, zo gaat dat hier vertelt Rudi van Oirschot, vrijwilliger bij Participatiecafé de Bunt. De Bunt is het ontmoetingscentrum voor jong en oud in Putte. Er is niet alleen tijd voor een praatje. Er vinden ook activiteiten plaats. Soms een spel of puzzelen, maar ook Franse les of schilderles bijvoorbeeld.

Een kop koffie is een uitermate goed ‘middeltje’ om te verbinden. Dat weten ze ook bij van der Vlugt Accountants in Halsteren. Daar begint de werkdag voor alle collega’s met een goed bakje koffie. Maar dan wel uit een goede machine en koffie van verse bonen.

Van der Vlugt liet aan Samen in de Regio weten: “Ons koffiezetapparaat krijgt na trouwe dienstjaren en met pijn in ons hart zijn ontslag. Beter gezegd, hij gaat met vervroegd pensioen, want hij kan op een ander plaatsje nog goed dienst doen. Weten jullie een nieuwe plek binnen het netwerk?

En zo stond de koffiemachine vermeld bij de rubriek vraag & aanbod van onze partners op de website van Samen in de Regio. De Bunt reageerde. Met een korte uitleg erbij leerden zij het apparaat tot in de finesses kennen. En nu genieten zij van de heerlijke koffie.

Mocht de nieuwe machine van van der Vlugt Accountants toch wat tegenvallen, dan zijn zij ook welkom bij de Bunt. Binnen ons netwerk denken we aan elkaar, da’s mooi.