Laatste editie Heroes for Heroes

19 januari 2023

Evenementnieuws

Zaterdag 14 januari fietsten honderden heroes voor alle heroes, mensen die die het gevecht tegen kanker zijn aangegaan, aangaan en nog moeten aangaan. Tijdens deze laatste editie van Heroes for Heroes in RSG ’t Rijks werd ruim € 25.000 opgehaald.

Strijd als inspiratie

Voor Heroes for Heroes symboliseert deze intensieve indoor fietsmarathon het gevecht dat kankerpatiënten vaak dagelijks en maandenlang leveren: “Er zijn veel sporters die maandenlang alles geven om nummer één te worden, maar ondanks dat de finish nooit halen. Helaas geldt dit ook voor velen die de strijd tegen kanker niet kunnen winnen. Dat is wat Heroes for Heroes inspireert, motiveert en waar we tijdens het evenement bij willen stilstaan.”

Prachtbedrag voor goede doelen

Kinderen, vrouwen en mannen – collega’s, teamgenoten, vriendengroepen en individuele helden – fietsten voor de drie goede doelen: Roparun team 188 Maak een vuist, Hospice De Markies en Make a Wish. Tijdens deze tiende editie van Heroes for Heroes werd € 25.500 bij elkaar gefietst. Het totaalbedrag van de afgelopen edities bij elkaar komt hiermee op € 190.000.

Ontzettend indrukwekkend

Van Samen in de Regio waren Wendy en Laura van de partij: “Ontzettend indrukwekkend, een super sfeer en best wel pittig was het! Respect voor alle ‘voorfietsers’, voor iedereen die meerdere uren doortrapte én voor de organisatie die het allemaal mogelijk heeft gemaakt.”