Kip en Apie match-t met DekOpleidingen en maakt heel veel jonge gezinnen blij!

16 oktober 2018

Match

Kip en Apie Kinderfeestjes organiseren de leukste verjaardagspartijtjes voor gezinnen die zich deze extra’s niet kunnen veroorloven. Kip en Apie is partner van Samen in de Regio. DEK Opleidingen is ook partner, aanbieder van rij-opleidingen en trainingen. Vrijdag 12 oktober hebben zij een sprookjesachtige match gemaakt!

Kip en Apie ontving een uitnodiging van de Efteling. En dat was niet voor zomaar een kinderfeestje. Kip en Apie mocht kinderen en hun gezinnen vrijdagavond 12 oktober trakteren op gratis toegang tot de Efteling, alle attracties waren een hele avond open. Een prachtig aanbod en al gauw had Kip en Apie een lange lijst van gezinnen die het van harte gegund werd om mee te gaan, 365 kinderen en ouders.

Omdat er ook een grote groep gezinnen was, die niet met eigen vervoer konden gaan, leek er even een logistieke kink in de kabel te komen. Kip en Apie had nooit aan DEK Rijopleidingen gedacht als oplossing voor hun probleem. Maar wel aan Samen in de Regio! En een dergelijk verzoek past heel goed in de filosofie van dit netwerk. Kip en Apie deed dan ook niet voor niets een beroep op Samen in de Regio. DEK Opleidingen werd bereid gevonden een bus mét chauffeur beschikbaar te stellen. Zeer te waarderen!

“Het feest was compleet, want nu kon iedereen mee. De kinderen, die vaak voor de eerste keer in de Efteling waren, hebben volop genoten van de wondere wereld.” vertelt Hilde Bruning van Kip en Apie, die er de volgende dag nog steeds van onder de indruk is.

De match krijgt een vervolg. Zodra Dek opleidingen haar nieuwe locatie opent, is Kip en Apie erbij om te helpen bij de activiteiten van de feestdag. Van het een komt het ander, daar doen we het voor!