Keileuke wens in vervulling

17 oktober 2022

Match

Het schooljaar startte heel positief voor School Oost. Er lopen inmiddels heel blije kippen rond en ze hebben er een heel mooi podium bij! Deze laatste is een langlopende match, een wens die eindelijk in vervulling kwam.

Mooier podium

Vorig jaar mochten onze partners een wens indienen. Dit in het kader van ons jubileumjaar. We hebben er toen al vele mogen vervullen, maar deze liet wat langer op zich wachten. School Oost wilde heel graag hun podium op het schoolplein mooier maken. Hiervoor vonden wij Wouter Goudswaard van Studio Goudbaard bereid.

Keimannetjes en gekke poppetjes

“Meer dan dat: wat een superleuke opdracht! Eerst heb ik alle leerlingen laten zien hoe je een gezichtje kunt tekenen, waarna ieder kind een eigen ‘keimannetje’ maakte. Daarna werden die ‘keimannetjes’ op het podium bevestigd en heb ik er nog wat extra gekke poppetjes bij geschilderd,” aldus Wouter.

Enorm dankbaar

Bij de start van het nieuwe schooljaar werd de stenen verhoging onthuld. Directeur Saskia van Loon: “We zijn Wouter enorm dankbaar voor het meehelpen realiseren van ons podium.”