JEH coaching en Curio samen aan de slag

7 september 2021

Match

Ze gaan beginnen! Althans pas over een tijdje, maar de match is gemaakt. Jeanine Eshuis – Hamaker van JEH Coaching en Timothy Nahrwold en Femke Tieges van Curio Food slaan de handen ineen. Dankzij deze nieuwe samenwerking, is er weer een wens uitgekomen.

Trainingsmodule testen

Naar aanleiding van onze wensenactie stuurde Jeanine haar wens aan ons op: zij wilde haar zelf ontworpen trainingsmodule, het EVKSmodel®, laten testen op een school. “Een Mbo-school waar het gebruikt kan worden bij de begeleiding van leerlingen of studenten door de mentor of tweede lijn begeleiding. Of door leerlingen zelf bij de reflectie die zij dienen te doen voor hun werkhouding tijdens projecten of bij het opleveren van opdrachten.”

Trial start in het najaar

Op vrijdag 16 juli kwamen Jeanine, Timothy en Femke voor het eerst samen om te bespreken hoe ze dit najaar aan het werk gaan. Deze trial van het EVKSmodel® zal lopen in de periode van 4 oktober tot half december 2021. Het model gaat door de twee docenten gebruikt worden bij verschillende studenten.

Wij zijn blij en trots dat wij onze vijfde wens in vervulling kunnen brengen en wensen Curio en JEH Coaching veel succes met deze mooie samenwerking.