Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn..

10 januari 2018

Match

Als betrokken familie bedrijf vindt De Kok Bouwgroep het belangrijk betrokkenheid te creëren in eigen regio én daarbij iets terug geven aan de maatschappij. Een gedachten waar op allerlei manieren invulling aan gegeven kan worden, maar die deze keer gecombineerd werd met een vooruitziende blik.

Nu er namelijk een krapte op de arbeidsmarkt ontstaat, is het van belang vroegtijdig  de veelzijdigheid van een beroep kenbaar te maken. En hoe krijg je jonge leerlingen enthousiaster, dan ze een écht kijkje in de praktijk te bieden?

Dus vertrokken een aantal medewerkers van De Kok Bouwgroep richting School Oost, waar zij voor twee groepen acht de reguliere les omtoverde tot een techniekles op locatie. Na een kort stukje techniek – ter introductie op het beroep – mochten de leerlingen zelf aan de slag met het maken van appelhuisjes. Met de gesponsorde materialen van Bouwmensen en het toeziend oog van De Kok Bouwgroep, was de les helemaal compleet.

Niet alleen de jongens, maar ook de meisjes van School Oost waren razend enthousiast over de les. Waardoor we kunnen spreken van een geslaagde, leerzame én waardevolle match!