Jaarverslagen

Het succes van ons netwerk is alleen mogelijk door de steun, medewerking, inzet én betrokkenheid van onze partners. Daarvoor zijn wij jou en je medewerkers ontzettend dankbaar!

Het is niet altijd vanzelfsprekend om inspiratie, motivatie en veerkracht te blijven vinden. Alleen samen kunnen wij iets betekenen. Wij zijn trots op wat we de afgelopen jaren met én voor elkaar hebben bereikt.

2021

2021: het jaar dat in het teken stond van het 10-jarig bestaan van Samen in de Regio. Op 6 juli vierden we ons jubileum, een mijlpaal waarbij we elkaar eindelijk weer live ontmoetten.

Ons team zette alles op alles om in een jaar met weinig bijeenkomsten toch zichtbaar te zijn bij de partners. Mét steun van het bestuur, dat in 2021 met maar liefst drie heren werd uitgebreid. Ook konden we een groep van koplopers en een jongerenpanel aan het netwerk toevoegen.

Bekijk hier ons jaarverslag van 2021 in stripvorm.

 


2020

 

In 2020 hebben we samen onder andere gezorgd voor bijna 300 matches, gaven we kansen aan jong talent en zorgden we voor nieuwe en duurzame verbindingen met veel betekenis.

Ons jaarverslag van 2020 geeft een overzicht van deze resultaten en andere activiteiten binnen het netwerk.

 

 


2019 

Voor Samen in de Regio was 2019 een bijzonder jaar. We zijn er wederom in geslaagd nieuwe partners aan ons te binden en daar zijn we heel blij mee. Maar het bijzondere zit ’m vooral in de
andere paden die we zijn ingeslagen. Durven te vernieuwen hoort bij waar we voor staan. We willen blijven ontdekken, natuurlijk samen met ons steeds sterkere netwerk.

Bekijk hier het jaarverslag van 2019.

 

 


2018

Het vinden van geschikte partners is vaak nog niet zo eenvoudig. We zijn blij daarin de verbindende factor te zijn geweest voor een groeiend aantal deelnemers. In 2018 sloot de gemeente Woensdrecht zich aan en dat gaf een aantal organisaties een flinke boost. Er ontstonden direct zeer welkome matches.

Het doet goed om te merken dat we ook in 2018 het verschil hebben kunnen maken in de regio. In die zin was de groei van ons netwerk tevens directe winst voor alle aangesloten partners.

Bekijk hier het jaarverslag van 2018.