Iedereen online!

5 september 2018

Actueel

Toch is het dan op zijn tijd nodig te investeren in nieuwere versies. Zo kwamen er vlak voor de zomer 55 pc’s, 19 beeldschermen en 13 digi-boards beschikbaar.

Weliswaar worden de apparaten vervangen, maar met een kleine aanpassing zijn ze vaak nog prima geschikt voor thuis. “We vinden het prettig, te weten dat de voorzieningen inderdaad op een juiste plek terecht komen.”, aldus Dome Widdershove van ‘t Rijks. ’t Rijks is partner van Samen in de Regio en met één telefoontje was er al snel een juiste bestemming gevonden, namelijk Stichting Samen Werken, ook een partner van Samen in de Regio.

Bij Stichting Samen Werken zijn mensen aan de slag die kundig zijn in het bewerken van de PC’s. Met deze match maken we dus vele particulieren blij met een gratis PC en/of beeldscherm. Met een up-to-date PC bij de hand zijn er voor hen weer meer mogelijkheden, bijvoorbeeld voor schoolgaande kinderen, die online-tools kunnen inzetten bij het leren en huiswerk maken. En natuurlijk om eens lekker te gamen!

De digi-boards komen bij particulieren natuurlijk niet van pas. Bij Stichting Samen Werken worden ze uitvoerig nagekeken en al dan niet voor een kleine prijs aangeboden aan bedrijven en organisaties. Mochten ze niet meer bruikbaar zijn, dan worden ze ‘ontleed’. Het afvoeren gebeurt dan op een heel milieu-vriendelijke manier.

Een match van hoge waarde. Niet alleen omdat digitale voorzieningen veel geld waard zijn. Ook omdat het nieuwe mogelijkheden biedt voor particulieren met een minder ruime beurs.