Hutje op de hei

15 augustus 2016

Match

Het zomerhuttenbouwen in de laatste week van de zomervakantie is al bijna niet meer weg te denken uit de sportagenda van de FitFabriek. Dit jaar gaat het evenement plaatsvinden bij de StayOkay te Bergen op Zoom.

Samen timmeren, zagen, bouwen en bewegen, dat wordt de huttenbouwweek van 2016. In de zomervakantie wordt er voor de kinderen van 5 t/m 12 jaar door de FitFabriek een kindervakantieweek georganiseerd. Van 21 tot en met 23 augustus kunnen zij tijdens de zogeheten huttenbouwweek samen bouwen, sporten en bewegen, activiteiten ondergaan & vooral heel veel plezier verwachten.

De huttenbouwweek staat in het teken van het bouwen aan de eigen hut. De Kok Bouwgroep heeft hiervoor materiaal gedoneerd. Zo heeft de FitFabriek dankzij het partnerschap met Samen in de Regio, de beschikking over 50 latten, 10 palen en tentzeil. In de nacht van 23 op 24 augustus overnachten de kinderen in hun zelfgemaakte hut. Bij goed weer zullen zij dankzijbouwgroep de Kok er lekker bij liggen. Bij slecht weer slapen zij in de zaal van StayOkay.

Samen in de Regio wenst iedereen alvast heel veel plezier!