Het Eigen Honk is digitaal

2 maart 2017

Match

Dankzij de match met Stichting Samen Werken kan het inloophuis van BAS Bergen op Zoom ingericht gaan worden. BAS Bergen op Zoom richt zich op de actieve senior vanaf 50 jaar en stelt ontmoeten en belangenbehartiging centraal. Straks mag zij ook een inloophuis aan ’t Fort in Bergen op Zoom tot één van haar activiteiten benoemen.

Stekkertje hier, knopje daar
Stichting Samen Werken houdt zich van oudsher bezig met de demontage van stekker houdende apparatuur, waaronder computers en laptops. Alle computers worden door de computerafdeling van Stichting Samen Werken nagekeken en indien nodig gerepareerd. En een  match met de Bergse Senioren bleek toch dichterbij het netwerk te staan dan gedacht.

Matchen via Samen in de Regio
BAS (Bergse Actieve Senioren) is een vereniging van 50plus senioren met 1400 leden in Bergen op Zoom. BAS biedt de leden ontspanning, educatie, belangenbehartiging, praktische steun en gelegenheid tot ontmoeten. BAS is bezig om in wijkcentrum ’t Fort een inloophuis te creëren. Buurtbewoners, geïnteresseerden, BAS leden en senioren kunnen hier langs komen om gezellig een praatje te maken en mochten zij informatie willen over de vereniging, dan is dat ook mogelijk.
Voor het inloophuis was BAS echter nog opzoek naar een PC. Martien Franken, de desbetreffende contactpersoon namens BAS was voor Marco Klaassen geen onbekende.  Zo bleken beide heren werkzaam te zijn in hetzelfde pand en elkaar te kennen via stichting Leergeld.

Grote dank namens BAS
“BAS heeft via het contact met Martien Franken en Samen in de Regio een PC, monitor, toetsenbord en muis ontvangen, hopelijk is morgen alles operationeel in ons Eigen Honk aan de Bernadettestraat.  Hartelijk dank voor jullie hulp Samen in de Regio, ook zeker richting Marco Klaassen van Stichting Samen Werken”, aldus Ton van der Sluijs namens BAS Bergen op Zoom.