Goed voorbereid op de toekomst

4 juli 2022

Match

Dankzij de Associate degrees Academie (ADA) in Roosendaal hebben wij bij Samen in de Regio al voor de tweede keer een heel positieve stage-ervaring. De eerste keer was met Djoni Kil en onze meest recente stagiair was Tanca Efe. Beiden studeerden Officemanagement en zorgden voor nieuwe energie en inzichten.

Opdrachten

Djoni ondersteunde ons bij het project Betekenisvol in beeld en Tanca studeerde af met zijn verbeterplan over Interne Communicatie. Daarnaast was hij het gezicht van de campagne van Stedelijke Regio West-Brabant West en hielp mee tijdens onze evenementen.

Aansluiting

Ayse Singin, relatiemanager en medewerker bij Connect, het praktijkbureau van de Associate degrees Academie is trots op en tevreden over ‘haar’ studenten: “Wij proberen het onderwijs zo goed mogelijk te laten aansluiten op wat een bedrijf of organisatie zoekt. Zo kunnen we onze studenten het best op hun toekomst voorbereiden. Het is dan wel heel prettig als zowel de student als de stage-locatie er beter van worden.”

Als ze allemaal zo attent zijn als Tanca, die op zijn eerste dag met een grote bos bloemen aankwam, dan zal dat zeker wel goedkomen!