Gezond eten staat voorop bij Stichting Fort Smakelijk

20 juli 2014

Match

Iedere dinsdag- en vrijdag avond schotelen zij voor alle gasten een heerlijk driegangenmenu voor, altijd bereid van verse seizoen producten. Het team van Fort Smakelijk zet zich keer op keer in om mensen goed eten te laten ervaren.

Dat je bij Fort Smakelijk op en top kunt dineren ondervonden ook diverse partners van Samen in de Regio. Zo nam TOS Bergen op Zoom op 22 mei plaats in het restaurant. Met 24 personen hebben zij genoten van een heerlijk buffet. Buiten het diner schonk Fort Smakelijk gedeeltelijk de drank aan de organisatie.

Op 23 mei was het de beurt aan gemeente Bergen op Zoom. Zij hebben met Fort Smakelijk een match gemaakt voor alle vrijwilligers van Gageldonk-Oost. Voor maar liefst 50 personen heeft Fort Smakelijk een buitengewoon halal buffet op tafel gezet. Een paar dagen later schoof GGZ  WNB aan tafel bij het restaurant van Fort Smakelijk. Dinsdag 27 mei kwam de zorginstelling met 25 personen genieten van een lekkere maaltijd.

Een diner cadeau!
Nieuw bij Fort Smakelijk zijn de dinercheques. Kees Bronkhorst heeft deze cheques in het leven geroepen, met als doel iedereen van lekker en gezond eten te kunnen laten genieten. Aan diverse partners binnen het netwerk van Samen in de Regio zijn de cheques geschonken. Zo zijn GGZ WNB, de vrijwilligers van Gageldonk-Oost en Samen in de Regio al verwend met de befaamde dinercheques.

Leer het van de chef!
Naast genieten van smaakvol eten kan men bij Fort Smakelijk ook terecht voor het leren bereiden van heerlijke gerechten. Zo worden er kooklessen en kookworkshops georganiseerd voor zowel kinderen als voor volwassenen.
Dit was een schot in de roos voor basisschool De Krabbenkooi en zij maakte dan ook snel een match met Fort Smakelijk!

Op woensdag 18 juni kwam de school met 22 leerlingen op bezoek bij Fort Smakelijk. Dankzij Kees Bronkhorst heeft groep 7a de fijne kneepjes van het vak mogen leren!