Gezocht: werkgevers met een sociaal hart

3 juni 2021

Partnernieuws

Voor mensen die graag (meer) willen werken en niet weten hoe ze dat moet aanpakken, helpt onze partner BWI (Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht) hen graag op weg. Samen onderzoeken ze of men liever samenwerkt of alleen, en binnen of buiten, bij een groot bedrijf of bij een kleine vereniging aan de slag gaat.

Daarvoor zijn zij opzoek naar werkgevers met een sociaal hart. Nu zijn wij van mening dat al onze partners daarvoor in aanmerking komen, maar wij weten niet wie daar op dit moment ook gehoor aan kan geven.

Activiteiten en werkervaringsplaatsen

BWI zoekt werkgevers die activiteiten en werkervaringsplaatsen kunnen en willen bieden. Een plek waar mensen die op zoek zijn naar activiteiten en werkzaamheden die bij hen passen, terecht kunnen. Onder begeleiding van een jobcoach wordt gekeken naar de kansen van de kandidaten en wat er nodig is om die te behalen.

Het gaat om vrijwilligerswerk – wat vaak eerste stap is in de richting van een betaalde baan – om de werknemer verder te brengen in zijn ontwikkeling. En om ze nieuwe mensen te laten ontmoeten en werkervaring op te laten doen. Voor werkgevers zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er gevraagd om sociale betrokkenheid en de mogelijkheid voor ontwikkeling via training, advies en bemiddeling.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ilse Portengen: i.portengen@bwiwoensdrecht.nl of telefonisch 06 3037 6837.