Gezocht én gevonden: inpakkers die van aanpakken weten

2 augustus 2021

Match

Op 30 juli vond de jaarlijkse barbecue van De Kok Bouwgroep plaats. Helaas vanwege corona niet met het voltallige team, maar uiteindelijk wel met een leuke groep. Managementassistente Anushka van den Broek: “Naast een gezellige barbecue wilden we onze medewerkers graag verrassen met een zomerpakket.”

Werk met betekenis

Hiervoor gingen zij op zoek naar iemand die dit voor hen zou willen inpakken. Anushka mailde ons met extra uitleg bij haar vraag: “Het gaat om ca. 180 dozen. Wij zorgen voor de aanlevering van de spullen en het afhalen van de pakketten. Denk je dat dat iets is om een match te maken?”

Natuurlijk is zou dit een mooie match zijn! Wij namen deze keer contact op met S&L Zorg met de vraag of zij iets konden en wilden betekenen. Debbie Kromdijk, jobcoach van het Lambertijnenhof S&L Zorg: “Wij bieden graag helpende handjes! Er is binnen S&L zorg veel vraag naar dit soort werk. De deelnemers van de dagbesteding vinden het leuk om hiermee bezig te zijn én het geeft meerwaarde om werk van betekenis te kunnen uitvoeren.

Dankbaar en klaar voor meer

Voor de personeelsleden van De Kok Bouwgroep stelden de harde werkers van het Lambertijnenhof een uitgebreid zomerpakket samen met maar liefst 11 producten per doos, variërend van gezonde snacks, tot snoep en zonnige biertjes. “Alles is met zorg en liefde ingepakt! We zijn De Kok Bouwgroep erg dankbaar voor deze leuke klus. En we hopen dat we in de toekomst nog vaker van dit soort klussen mogen doen!”