Gezellig feest, prettig geregeld!

7 mei 2019

Match

Je zult maar bijna paasvakantie hebben, het laatste dagje naar school en dan blijkt het schoolplein omgetoverd te zijn tot een gezellige markt. Op basisschool de Rode Schouw weten ze wel hoe je er een feestelijke dag van maakt.

Bij Samen in de Regio zijn we geen experts in lesgeven. Toch is Stichting ABBO, waar ook basisschool de Rode Schouw bij hoort, aangesloten bij het netwerk van Samen in de Regio. De contacten in het netwerk maken het voor de school gemakkelijker, om in contact te komen met bijvoorbeeld het bedrijfsleven.

Zo was het schoolplein van de Rode Schouw op deze feestdag ingericht met kramen van Sardonos Promoties,  ook partner van het netwerk. Zij ontmoetten elkaar op bijeenkomsten van Samen in de Regio. En dan komt al snel van het een het ander.

Ook voor andere scholen van Stichting ABBO is het netwerk van Samen in de Regio al van betekenis geweest. Locaties voor de musicals van groep 8 werden binnen het netwerk gevonden, een vrijwilliger is gestart voor ondersteuning bij administratie en receptie. Op Earthday komen vrijwilligers van Cargill op twee locaties helpen bij ‘groene’ klussen rondom de school. En het voer voor de konijnen in de klas komt van een zorgboerderij uit het netwerk.

Prettig werken met zo’n netwerk erbij!