Geen Kerst-Inn maar wel Kees-In (je huis)!

7 januari 2021

Match

We hebben het al vaak gehoord en gelezen. Tradities die al jarenlang bestaan gebeurden in 2020 net even op een andere manier. En dat zorgde soms juist voor een hele grote verrassing. Zo was dat ook voor de vrijwilligers en cliënten van Stichting WéViGé. Dit jaar kon de gezellige Kerst-Inn, samen eten aan een mooi gedekte tafel niet doorgaan. Maar de bestuursleden verraste hen met een prachtig Kerstpakket en dat brachten ze bij ieder thuis.

Creatieve bijdrage van de partners

Kees Spikker is er altijd op tijd bij. Ook dit jaar, juist omdat alles anders liep. Hij vroeg ons of partners van Samen in de Regio een leuke attentie voor het WéViGé Kerstpakket zouden kunnen leveren. Natuurlijk kan dat. We maakten een lijstje en kregen reacties over lieve, leuke en originele cadeau-ideetjes van de partners terug. Titurel bracht handgemaakte piepkleine kribbekes, met de kerstkaarten van S&L Zorg kon ieder zijn beste wensen verspreiden. Stadlander bracht een lichtpuntje met een mooie kaars en er was iets lekkers en mooie bloemen dankzij Samen Doen. Een lekkernij was er ook van Zorgboerderij de Leemberg. Om iedereen veilig de Kerstdagen door te laten komen waren er de mondkapjes van SDW’s Copy Copy met het logo van WéViGé.

Emotionele reacties

Voor de partners is het leuk om te laten zien welke creativiteit ze in huis hebben. Maar vooral vinden wij het hartverwarmend dat zij zoveel aandacht geven en moeite doen om van dit kerstpakket iets moois te maken. Dank aan alle partners voor hun aandacht. Kees Spikker en de vrijwilligers lieten weten: “de waardering en de dank was groot van de veelal alleenstaanden die al lang aan huis gekluisterd zijn.”