Gebouw-T zet partners Samen in de Regio “in the picture”

14 juli 2013

Match

Ter voorbereiding op de Beursvloer op 31 oktober hadden maatschappelijke organisaties de mogelijkheid om een eigen “elevator pitch” te maken. Op 8 oktober werd er druk geoefend en twee dagen later was het dan zover. De gemaakte ‘pitch’ mocht worden opgenomen op film.

Zeven organisaties hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid, die werd aangeboden door Gebouw-T. In de professionele studio van Gebouw-T mochten zij één voor één hun verhaal doen. Dat moest wel in een minuut en dat bleek nog lastig. Hoewel iedereen goed was voorbereid is een opname best spannend. Gelukkig staat de techniek voor niets en konden alle deelnemers op hun gemak hun ‘pitch’ vorm geven.

Twee stagiaires van het Zoomvliet College waren verantwoordelijk voor deze klus. Stijn en Pascal volgen de opleiding audio- visuele techniek en lopen twee jaar stage bij Gebouw-T. Zij ontvingen onze partners, stelden ze op hun gemak en verzorgden de techniek en montage achteraf.

De filmpjes zijn geplaatst op onze website, zodat iedereen die naar de Beursvloer komt, alvast een voorproefje heeft van de vragen die gesteld gaan worden en waar men behoefte aan heeft. Op die manier kan men zich goed voorbereiden.

Namens onze partners  bedanken we Gebouw-T en hun stagiaires voor hun diensten, het was geweldig!