Gast in de klas

23 februari 2017

Match

Vrijwillige organisaties gaven met veel enthousiasme en toewijding gastlessen op De Steenspil ter voorbereiding op de toekomst van de leerlingen. Het verzorgen van gastlessen door diverse ondernemers was dan ook een wens die de VMBO-school weg had gelegd als eventuele match.

Voor de studenten van het tweede en derde leerjaar werden er diverse presentaties gehouden. De lessen waren ontwikkeld vanuit het thema; gedragscodes op stageplaatsen. Driessen en Olympia vertelden tijdens de interactieve presentaties hoe leerlingen binnenkomen bij organisaties, hoe zij zich het beste voor kunnen voorbereiden en hoe zij zich op hun toekomstige stageplaats het beste kunnen gedragen.

“Ik weet zeker dat ze er iets van hebben opgestoken. Ook de betreffende leraar vond de presentatie goed en breed uitgelegd. Namens De Steenspil heeft Tineke Kuizinga mij nog even opgezocht, als dank voor de inzet heb ik een plantje gekregen als waardering. Heel erg aardig!”, aldus Petra Franken namens Olympia Uitzendbureau Bergen op Zoom.