Flitsend voor de dag met een nieuw logo

22 december 2020

Match

Stichting Samen Verdelen staat in december al jaren paraat met een heerlijk kerstdiner voor mensen die zich ook met Kerst niets extra’s kunnen permitteren. In 2019 schoven maar liefst 280 gasten aan aan de feestelijk gedekte tafels in de Stoelemat.

Samenwerken en gunnen
Voor de organisatie van dit diner is er elk jaar een wensenlijstje wat de stichting deelt met bedrijven en organisaties ook binnen het netwerk van Samen in de Regio: een locatie, een bijdrage in de kosten, een presentje om de gasten mee naar huis te geven en entertainment voor de avond. Deze keer stond op dit wensenlijstje ook een nieuw logo voor Stichting Samen Verdelen.

Ver!delen
Page & Poster Graphics stond voor hén paraat en maakte een nieuw logo voor de stichting. “Met dit logo komen we flitsend voor de dag! Bedankt voor de verbinding via jullie netwerk op de match-avond en een flinke dankjewel aan Pim Huijgens, die dit voor ons maakte”, vertelt Charlotte Leijs van stichting Samen Verdelen. Ook voor de nieuwe huisstijl en de opmaak van drukwerk kunnen zij bij Page&Poster terecht. Met de gewaagde kleurcombinatie van paars en rood trekt het nieuwe logo de aandacht. Het uitroepteken dat het woord ‘verdelen’ uit de naam van de stichting daadwerkelijk verdeelt, benadrukt waar de stichting voor staat. Verdelen!

Niet toevallig of toch wel?
De vrijwilligers van stichting Samen Verdelen en Pim Huijgens van Page & Poster kennen elkaar al jaren. “Ik had nooit geweten dat ik iets voor hen kon betekenen als ik hen niet ontmoet had bij Samen in de Regio. Het was niet toevallig dat we met elkaar in gesprek raakten, wel dat er zo’n waardevolle match uitkwam.”

Hartverwarmend ook in de lockdown
Het kerstdiner kan helaas niet doorgaan. Maar stichting Samen Verdelen heeft voor de mensen een hartverwarmende verrassing in petto. Dit jaar is er één heel gulle werkgever uit Bergen op Zoom die de ideeën en de wensen van stichting Samen Verdelen mogelijk maakt. Mooi om er met elkaar en voor elkaar te zijn.