Feestje bij elkaar gewandeld

31 juli 2017

Match

Op 20 september hebben Cindy, Diana en Hilde een mooi bedrag mogen ontvangen. De dames van Kip en Apie mochten een cheque in ontvangt nemen welke Jeffrey Verdult bij elkaar heeft gewandeld tijdens de Vierdaagse van Nijmegen. Jeffrey kreeg het idee om de opbrengst van de vierdaagse op te dragen aan deze Stichting.

Hij heeft in totaal het mooie bedrag van € 250,- bij elkaar gewandeld voor Stichting Kip en Apie. Deze stichting zet zich in voor kinderfeestjes voor mensen bij wie de financiële situatie het thuis niet toelaat om een feestje te organiseren. ”Ieder kind heeft recht op een verjaardagsfeestje”  Denk maar aan je eigen kindertijd aldus; Jeffrey Verdult

Danielle Bakx, vestigingsmanager van De Reshare Store Bergen op Zoom, een winkel waar mensen met een kleine beurs kwaliteitskleding kunnen kopen voor weinig geld, wilde ook inhaken op de actie en heeft tijdens de overhandiging van de cheque ook 100 cadeaubonnen ter waarde van € 10,- beschikbaar gesteld aan stichting Kip en Apie. Een mooie geste. Samen werken, samen sterk. Op deze manier mensen en organisaties met elkaar verbinden geeft een warm en voldaan gevoel aldus Danielle Bakx en Jeffrey Verdult. Wouter Goudswaard van Studio Goudbaard maakte er ook nog eens een mooie tekening van.