Succesvol Fondsen Werven

14 sep 2020

Wanneer ambities de beschikbare (financiële) middelen overstijgen is het zinvol om te kijken of andere partijen financieel willen bijdragen.

Er zijn in Nederland honderden fondsen en subsidies die – allemaal vanuit verschillende motieven – hiervoor benaderd kunnen worden. Maar daarmee is deze ‘fondsenwereld’ ook een oerwoud.

Workshop ‘Slim subsidie en fondsen gebruiken’
Om hierin beter de weg te vinden én tot maximale opbrengsten te komen, organiseren wij een workshop ‘slim subsidies en fondsen gebruiken’. In een kort programma gaat Marianne Muller, werkzaam bij  MORE Projectbegeleiding en zeer ervaren op dit terrein, o.a. in op:

  • Hoe de weg vinden
  • Best passende regelingen herkennen
  • Wat zijn de ingrediënten van een succesvolle aanvraag

Interesse?
De workshops organiseren we op 14 september:

15.00 uur start workshop 1
19.00 uur start workshop 2

Locatie: Theaterzaal van ’t Rijks, Burgemeester Stulemeijerlaan 24, 4611 EG Bergen op Zoom

Beide workshops hebben dezelfde inhoud, maar een aangepast tijdstip, waardoor deze toegankelijk zijn voor een breed publiek.

De workshop is gratis voor partners van Samen in de Regio. Zij kunnen direct na de zomer een uitnodiging verwachten.
Niet-partners betalen een bijdrage van € 25,00. Zij kunnen aanmelden in een e-mail bericht aan info@sameninderegio.nl

MORE Projectbegeleiding
Helpt al ruim 20 jaar initiatiefnemers bij het ontwikkelen van projectideeën naar concrete resultaten. Hun rol is daarbij de ondersteuning van een succesvolle subsidieverwerving en co-financiering. Daarnaast brengen zij partijen met elkaar in contact en ondersteunen het tot stand komen van de benodigde samenwerkingsverbanden.