Werkgeverscongres

8 mrt 2022

De Wasstraat

Er zijn veel knelpunten op de arbeidsmarkt. Te veel werkzoekenden staan aan de kant en vacatures worden niet ingevuld. Hier willen we iets aan doen! Samen met o.a. WSP Werkcentrum Brabantse Wal, Our Workflow en MKB West-Brabant benaderen we werkgevers om na te denken het voortaan anders te doen.

Dit doen wij tijdens het Werkgeverscongres ‘De Wasstraat’. Het is van belang dat werkgevers en werknemers zich gehoord voelen. Wij willen zorgen voor meer inzichten in het verduurzamen van werk door middel van inclusief herverdelen en slimmer organiseren van werkzaamheden.

Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 maart in De Maagd.

Gastspreker Martin Kniest

Martin Kniest is eigenaar van een aantal wasstraten in Deventer en omgeving. In zijn bedrijf, Matz Social, werken vooral mensen vanuit het LDR, statushouders, ex-gedetineerden en andere doelgroepen vanuit UWV. Hij wil andere werkgevers graag verleiden om dit ook te gaan doen. Op landelijke tv heeft hij in 2021 bij NPO een eigen tv-programma gehad. De documentaire ‘De Wasstraat’ gaat om de mensen, wat ook de drijfveer voor deze werkgever is.

Afstand verkleinen

Niet alleen kandidaten kunnen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, soms hebben ook werkgevers een grote afstand tot deze talenten. Wij gaan werkgevers verleiden om kansen te zien voor nieuwe werktalenten. Hiermee gaan wij samen aan de slag!

Ben je er bij op dinsdag 8 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur? Meld je zo snel mogelijk aan, want er is slechts beperkt plek.

Corona check

Voor deelname aan dit evenement werken wij met de Corona Check app. Hierin kun je jouw actuele vaccinatie-, herstel- of testbewijs uploaden. Wij vragen je deze – of een print van dit bewijs – en je identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) te tonen bij binnenkomst. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende maatregelen volgens richtlijnen van het RIVM.