Verenigd & Vereeuwigd

20 nov 2021

Het grote Jubileumjaar 2022 van de gemeente Steenbergen gaat van start met een bijzonder aftrapmoment: de presentatie van het jubileumprogramma 2022 en het jubileumboek, dit alles in samenwerking met muziekvereniging Volharding Steenbergen.

De muziekvereniging neemt, samen met andere muziekgroepen en artiesten uit de gemeente, iedereen mee in 750 jaar Steenbergen. Speciale gebeurtenissen uit alle kernen worden omlijst door bijpassende livemuziek en visuele effecten. Deze bijeenkomst vindt plaats in ontmoetingscentrum ’t Cromwiel en is live te volgen via de SLOS (Stichting Lokale Omroep Steenbergen).

Reizende Expositie

Naast het jaarconcert van muziekvereniging Volharding wordt de fototentoonstelling voor het jubileumjaar voor het eerst getoond. Deze fototentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door verschillende fotoclubs en zal de komende maanden in alle kernen van de gemeente, als reizende expositie worden getoond. Elke twee maanden verhuizen de foto’s van plek.

Fotografen van de fotoclubs en ook inwoners uit de gemeente kunnen hun foto’s insturen. De opdracht is: vereeuwig de gemeente. Foto’s van de mooiste plekjes, met een geschiedenis of iets opmerkelijks in gemeente Steenbergen. Alles kan, zolang het maar bijzonder is! Stuur de foto in via info@steenbergen2022.nl en wie weet zie je jouw foto wel terug in de expositie.