Bergen op Zicht 2022

24 sep 2022

Stichting Bergen op Zicht organiseert op zaterdag 24 september 2022 i.s.m. Rotaryclubs Bergen op Zoom-Centrum en Bergen op Zoom-Noord het evenement Bergen op Zicht. De edities van 2021 en 2020 werden helaas door Coronamaatregelen uitgesteld. Dit wordt nu dus eindelijk de vierde editie!

Doel

Het doel van Bergen op Zicht is elkaar ontmoeten en te laten zien wat er allemaal te doen is in de vrijetijd in de Bergse samenleving. De ideale kans om activiteiten van verenigingen en organisaties na de zomer op te starten en nieuwe vrijwilligers te werven. Samen muziek maken, sporten, zorg verlenen, de maatschappij versterken en mensen dichter bij elkaar brengen. Het is ook een dag om te laten zien dat we veel doen zonder dat daar iets tegenover hoeft te staan. Het enige waar het om gaat, is het beleven van plezier en het krijgen van voldoening.

Deelnemers

Tijdens de laatste editie van Bergen op Zicht in 2018 waren er maar liefst 94 deelnemers die verspreid stonden over 76 kramen, 22 demonstratieplekken en 2 podia. Onder de deelnemers bevonden zich sportverenigingen, zorginstellingen, culturele organisaties, scouting, hobbyclubs, muziekgroepen, brandweer, ambulancedienst, scholen, goede doelen en nog veel meer organisaties.

Tijd en locatie

Bergen op Zicht wordt gehouden op zaterdag 24 september a.s. van 12.00-17.00 uur en vindt plaats in de binnenstad, langs het traject: Grote Markt, Fortuinstraat, het terrein van het Markiezenhof, Hofstraat, Sint Catharinaplein en Kremerstraat.

Meer informatie over het evenement vind je op www.bergenopzicht.nl en op de facebookpagina van Bergen op Zicht. Vragen? Stel ze via: bergenopzicht@gmail.com.

Meedoen? 

Meld je aan als deelnemer van Bergen op Zicht 2022 via het invullen van het inschrijfformulier op www.bergenopzicht.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juli 2022.

Voor deelname worden geen kosten in rekening gebracht. Faciliteiten zoals (markt)kramen voor presentaties, stroomaansluitingen en podia met geluidsvoorziening worden gratis aangeboden door de Stichting Bergen op Zicht. Een deelnemende groep krijgt een kraam voor z’n presentatie maar de kosten voor inrichting van die kraam zijn voor eigen rekening. Tussen de kramen zijn er desgewenst open ruimtes en enkele podia die gebruikt kunnen worden voor presentaties.