Bedrijven voor Bedrijven 2022

21 apr 2022

Op donderdag 21 april 2022 organiseren wij het evenement ‘Bedrijven voor Bedrijven’, speciaal voor bedrijfspartners uit ons netwerk. Van 14.00 uur tot en met 17.00 uur kunnen zij onder het genot van een hapje en drankje in het Markiezenhof terecht voor een uitgebreid programma.

Een van de programmapunten is een rondleiding door het museum, met in het bijzonder een bezoek aan de expositie ‘Hoge Luchten’. Net als de eerste twee tentoonstellingen ‘Lage Landen’ en ‘Koele Wateren’ is deze tentoonstelling gebaseerd op één van de vier elementen, in dit geval lucht.

Reizende tentoonstelling

Het Rijksmuseum en vijf stadsmusea (Gemeentemuseum het Hannemahuis, Stedelijk Museum Zutphen, het Markiezenhof, Museum Gouda en het Westfries Museum) zijn voor acht jaar een samenwerking aangegaan voor een ambitieuze reeks reizende tentoonstellingen met als thema de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur. Dit wordt vertaald in de exposities ‘Lage Landen’ en ‘Koele Wateren’ (beide reeds afgerond), ‘Hoge Luchten’ en ‘Hete Vuren’.

Maatschappelijk betrokken

Tijdens deze netwerkbijeenkomst gaan partners met elkaar in gesprek over maatschappelijk betrokken ondernemen. Hoe kun je meer zijn dan alleen een goedlopend bedrijf of bloeiende organisatie? Hoe beteken je meer voor de samenleving?

Wij organiseren deze bijeenkomst om de maatschappelijke kant van ondernemen weer eens extra te belichten. En omdat het gewoon goed is om af en toe met elkaar aan tafel te zitten.