Succesvol Fondsen Werven VOLGEBOEKT

14 sep 2020

Wanneer ambities de beschikbare (financiële) middelen overstijgen is het zinvol om te kijken of andere partijen financieel willen bijdragen.

Er zijn in Nederland honderden fondsen en subsidies die – allemaal vanuit verschillende motieven – hiervoor benaderd kunnen worden. Maar daarmee is deze ‘fondsenwereld’ ook een oerwoud.

Workshop ‘Slim subsidie en fondsen gebruiken’
Om hierin beter de weg te vinden én tot maximale opbrengsten te komen, organiseren wij een workshop ‘slim subsidies en fondsen gebruiken’. In een kort programma gaat Marianne Muller, werkzaam bij  MORE Projectbegeleiding en zeer ervaren op dit terrein, o.a. in op:

  • Hoe de weg vinden
  • Best passende regelingen herkennen
  • Wat zijn de ingrediënten van een succesvolle aanvraag

Interesse?
De workshops organiseren we op 14 september:

15.00 uur start workshop 1 (volgeboekt)
19.00 uur start workshop 2

Locatie: Theater Den Enghel, Grote Markt 19, 4611 NS Bergen op Zoom

Uiteraard met inachtneming van de diverse maatregelen omtrent Covid-19

Beide workshops hebben dezelfde inhoud, maar een aangepast tijdstip, waardoor deze toegankelijk zijn voor een breed publiek.

De workshop is gratis voor partners van Samen in de Regio. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd.
Niet-partners betalen een bijdrage van € 25,00 excl. btw. Zij kunnen aanmelden in een e-mail bericht aan info@sameninderegio.nl

MORE Projectbegeleiding
Helpt al ruim 20 jaar initiatiefnemers bij het ontwikkelen van projectideeën naar concrete resultaten. Hun rol is daarbij de ondersteuning van een succesvolle subsidieverwerving en co-financiering. Daarnaast brengen zij partijen met elkaar in contact en ondersteunen het tot stand komen van de benodigde samenwerkingsverbanden.