Spelen bij de Peperbus

4 sep 2022

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert in het laatste weekend van de schoolvakantie op zondag 4 september opnieuw het evenement ‘Spelen bij de Peperbus’. Op deze zondag wordt traditioneel de Grote Markt omgebouwd tot een ware speeltuin voor kinderen. Vorig jaar werd dit evenement voor het eerst op het Wilhelminaveld gehouden.

Er is voor elke leeftijd wat te doen

Er worden diverse attracties geplaatst, zoals springkussens, base jump, mini reuzenrad, bungee trampoline en een zweefmolen waar kinderen uit de stad en omstreken zich kunnen vermaken. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken. Naast de inzet van de leden van de Kiwanisclub is gezorgd voor professionele begeleiding en draagt de Scoutinggroep Petrus en Paulus hun steentje bij. Aan een versnapering is gedacht en tegen een kleine vergoeding worden suikerspinnen, popcorn, ijsjes en limonade aangeboden.

Welzijn van kinderen

Deze gratis speelmiddag voor kinderen laat zien waar een Kiwanisclub voor staat: midden in de samenleving en gericht op het welzijn van met name kinderen. De middag wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors samen met Kiwanis Club Bergen op Zoom.

De Kiwanis zetten zich al jaren belangeloos in voor het welzijn de samenleving. Door het organiseren van de jaarlijkse geraniumverkoop en de welbekende Haringparty worden opbrengsten verkregen die volledig ten goede komen aan mooie projecten in de regio. Bijvoorbeeld het net geplaatste Koningshek rondom de Koningslinde op het Bolwerk, maar ook de aanschaf van enkele kweekkassen voor 2 basisscholen en de plaatsing van de kerststal op het Beursplein.

Datum, tijd en locatie

Alle basisschool kinderen van Bergen op Zoom en omstreken worden van harte welkom geheten op zondag 4 september van 12:00 uur tot 17:00 uur op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom.

NB: Bij dit evenement wordt uiteraard rekening gehouden met alle corona maatregelen die op dat moment van kracht zijn.