Prokkelweek 2022

6 jun 2022

Prokkelen? Een bedacht werkwoord met een mooie betekenis. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Om te laten zien hoe belangrijk en waardevol deze ontmoetingen zijn, zijn er verschillende initiatieven. Zo is er elk jaar een Prokkelweek. Eén week als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar.

Wanneer?

De Prokkelweek is in 2022 van maandag 6 t/m maandag 13 juni.

Bewoners van Lambertijnenhof en Sterrebos prokkelen op 9 juni

S&L Zorg koos deze dag voor het plannen van de prikkelende ontmoetingen voor hun bewoners van de locaties in Bergen op Zoom en Roosendaal. Ruim 100 bewoners hebben belangstelling om op pad te gaan. Voor veel van hen is al een plekje gevonden. Maar nog meer toffe locaties zijn heel welkom.

Heb jij plek?

Een kijkje nemen kan overal plaatsvinden: bij bedrijven, op school, of bij verenigingen en gemeenten. Vind jij het leuk om de bewoners van S&L Zorg welkom te heten in je bedrijf of organisatie en hen een leuke dag(deel) te bezorgen, laat dat weten via info@sameninderegio.nl. Samen koffie drinken en elkaar leren kennen is vaak het hoogtepunt van het programma.

Meer weten?

Kijk op de website van Stichting Prokkel.