PopMonument Bergen op Zoom

10 sep 2022

Zaterdagavond 10 september

PopMonument, het festival dat popmuziek verbindt met erfgoed, vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 september in Bergen op Zoom tijdens de Open Monumentendagen. PopMonument is een culturele ontdekkingsreis door monumentale steden. Bezoekers en bewoners worden uitgenodigd om de rijke geschiedenis van de stad te ontdekken.

PopMonument doet dit met een muzikale route door de stad, met bijzondere verhalen, acts, kunst, erfgoed en hedendaagse muziek op onverwachte en unieke historische locaties.

Locatie

De muzikale en artistieke route gaat deze editie langs schitterende monumenten locaties zoals Gebouw-T, het Markiezenhof, Gevangenpoort, theater De Maagd en La Pucelle. Gemcast en Jac Danst, beiden gevestigd op de Buitenvest, en Café de Kaai doen dit jaar voor het eerst mee.

Programma

Nederlands succesvolle artiest Eefje de Visser is de headliner van het festival. Met vier prachtige albums op zak, waarvan ‘Bitterzoet’ werd bekroond met meerdere prijzen waaronder een Edison, en een reeks uitverkochte clubtours achter de rug, stond Eefje de Visser al jaren hoog op het verlanglijstje van PopMonument. Haar huidige tour krijgt lovende recensies, evenals haar optreden op Pinkpop die uitverkozen werd tot beste show van het festival. Ook op het programma: YĪN YĪN, Pink Oculus, Personal Trainer, Bnnyhunna, Bob Uit Zuid, Matteo Myderwyk, DJ St. Paul, Doodswens, French II, Milio, Robbing Banks, Aafke Romeijn en Kenny Anders.

Kaartjes

Voor een kaartje betaal je 35,00 euro inclusief servicekosten. Kaartjes zijn te bestellen via www.popmonument.nl.

Partners van Samen in de Regio krijgen 20% korting. Gebruik bij het bestellen van je ticket de actiecode: SIDR22 voor 20% korting op een kaartje.